Restaurang Arthur´s

Sitt ner i våran lounge med en drink eller avnjut en middag med dina nära och kära i vår restaurang.

8/9 Är det nyöppning för vår restaurang och vi kommer erbjuda många nya rätter samt ett helt nytt koncept!

För bordsbokning ring 08-300350 eller maila oss på restaurang@hotelnorrtull.se

   

                                    Öppettider 

    Frukost
    mån - fre
    6.30 - 9.30

Lunch
mån - fre
11.30-13.30

Middag
mån - lör
17.00 - 21.00

Baren
mån - lör
11.00 - 23.00

    lör - sön
    7.00 - 11:00

     

 


 
                                                                                                        

                                                                           Vill du abonnera restaurangen eller göra en bordsbokning
?
                                                                        Ring eller mejla oss:
                                                                            Tel: 08- 300 205
                                                              Email: restaurang@hotelnorrtull.se

 

 

 

Lunch vecka 36                                                             

                                             

            

Lunch 98:- Välj mellan tre olika rätter det ingår salladstallrik, måltidsdryck, bröd, smör, kaffe, te och kaka.

VECKANS VEGETARISKA: Saltbakad kålrot med Karl-Johan svamp-créme och vattenkrasse

Måndag: Krämig kycklingfricassé med tryffel, blomkål och ruccola / Matjesbakad torsk med gröna ärtor, potatis och skirat smör

Tisdag:Raggmunk med stekt rimmat sidfläsk och rårörda lingon / Pocherad långa med spenat- och potatissallad med cidervinägersenap

Onsdag: Bräckt rimmad oxbringa med rostad kålrot och kall persiljecreme / Nystekt strömming med potatismos, dill och citron

Torsdag: Schweizerschnitzel med rödvinssky, gröna bönor och stekt potatis / Kokt bleka med ägg- och persiljesås och kokt potatis

Fredag: Lövbiff med pepparrotssmör och klyftpotatis / Räkgratinerad lax med citronsky och sockerärtor

Boka gärna bord för sällskap över 10 personer på telefon 08 300 350 eller e-post info@hotelnorrtull.se

 

Sommar a la carte tisdag-lördag 17-21

 

Toast skagen med löjrom                                        ½ 129 :-  1/1 189 :-
Toast skagen, shrimps, roe, lemon on a toast 

Gaspacho             ½ 70:-1/1 120 :-
Cold tomato gaspacho soup

Cesarsallad med grillat kycklingbröst, bacon och krutonger        135 :-
Cesarsalad with grilled chicken, bacon and croutons 

Sallad på handskalade räkor med avocado, kokt ägg samt citronvinegrette                                                                        139 :-        
Shrimpsalad with avocado, egg and lemonvinegrette 

Grillad cheesburgare på högrev med bacon, tryffelaioli, trädgårdssallad samt pommes frites                                   159 :- 
Cheesburger with bacon, truffle aioli, salad and french fries 

Clubsandwich på vinbrässerat kycklingbröst med bacon, currymajonäs och trädgårdsallad                                      135 :-
Clubsandwich with grilled chicken, bacon, curry mayonaise and salad

Potatisgnocchi  med champinjoner, zucchini  och körsbärstomater i salviasmör                                              135 :- 
Potatoe gnocchi with mushrooms, zucchini and cherry tomatoes with sage butter

Desserter Desserts

Färska jordgubbar  med kardemumma och kolaglass   85 :-
Fresh strawbeerries with cardamom and fudge ice cream

Chokladpralin fylld med ljus eller mörk chokladtryffel 10:-/st
Ganache of the day 

 

 

 

 

 

 

 

FIRST HOTEL NORRTULL | ARTHURS RESTAURANG & FESTVÅNING
S:t Eriksgatan 119 | SE-113 43 Stockholm | TEL: +46 (0)8-300 350 | FAX: +46 (0)8-339 308
info.norrtull@firsthotels.se | www.firsthotels.se/norrtull 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                             
  1.